WIE BEN IK?

“Twijfel is het begin van wijsheid.”(Aristoteles, Grieks filosoof 384 v.C. – 322 v.C.), dit citaat tracht ik ook na te leven in mijn werken als toegepaste architectuur student. Durven twijfelen over wat ik schets, ontwerp, uitvoer en proberen alle aspecten van het perceel te benutten om zo iets unieks te creëren. Als student ben ik nog zoekende naar een eigen stijl/visie in de architectuur en probeer dan ook open te staan voor invloeden van verschillende stromingen en architecten. Wat mijn grote passie is of zal worden is nog onduidelijk voor mij. Alles wat ik zie/ervaar en bijleer neem ik mijn lessen uit om mezelf te creëren. Hopelijk word mijn roeping daarmee op een dag helderder. Ik tracht ook voor alles open te staan en zoveel mogelijk mee te maken want “Wat men moet leren doen, leert men door het te doen.”.

Naast architectuur en een vleugje filosofie/mythologie liggen mijn interesses ook bij verschillende sporten en reizen, een toekomstige job waar ik veel voor moet reizen klinkt dus zeker interessant voor mij. ik ben ook tewerk gesteld in de horeca als ober in diverse restaurants, dit doe ik dan ook zeer graag voor de sociale contacten hiermee bedoel ik vooral dat je leert inzien hoe mensen allemaal verschillend in elkaar zitten en hoe je het beste inspeelt op welke persoonlijkheden. De restaurants blijven hetzelfde maar door de verschillende klanten zie ik elke dag wel nieuwe situaties die mij doen groeien als persoon en hopelijk ook als student architectuur.

Tijdens deze zoektocht van ervaringen en keuzes tracht ik het beste van mezelf te geven en werk ik dan ook elke dag om een betere versie van mezelf te bekomen zowel fysiek als mentaal.

Locatie foto: Amsterdam